Figurine din foietaj cu cascaval

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 2773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj,
  • 250 gr cascaval,
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Figurine din foietaj cu cascaval:

Lasam foietajul la temperatura camerei, dupa ce este usor de modelat il intindem pe masa de lucru si il intindem foarte putin cu sucitorul apoi cu diferite forme decupam din aluat{ daca nu aveti forme puteti decupa cu un pahar mai mic sau cu o ceasca} lepunem intr-o tava tapetata cu hirtie de copt le ungem cu ouale batute bine apoi preseram cascaval ras pe fiecare. Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam pina se rumeneste frumos {pina se topeste cascavalul }. Cind sunt gata se lasa sa se racesca si se pot servi. Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune deasupra seminte de susan, mac, brinza dupa preferintele fiecaruia. Se servesc alaturi de o bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Figurine din foietaj cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval